Zetroof tetefőedés

Tetőfelújítás

Legyen szó cseréptető, lemeztető, palatető vagy bitumenes zsindelytető felújításáról, minket bátran hívhat. Több éves tapasztalatunkat és az Ön igényeit figyelembe véve, biztosan megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást.

Zetroof tetefőedés

Tudnivalók a felújításról

Ha a tető vagy a tetőszerkezet csak néhány helyen rossz vagy hibás, sokszor nem szükséges az egész tetőt kicserélni. Legtöbbször elég egy jól megtervezett és kivitelezett tetőfelújítási munka is. Ha a felújítás mellett döntünk, először lebontjuk a régi tetőfedést és megtisztítjuk a szerkezetet. Ezután kicseréljük a tönkrement gerendákat és szarufákat, majd felrakjuk a kiválasztott fedést. Vállaljuk palatetők, cseréptetők, lemeztetők és bitumenes zsindelytetők felújítását is.
Zetroof-tetofedes-tetofelujitas-2

Palatető felújítás

A régi palatetők felújítását kétféleképpen szoktuk megoldani. Az első esetben a régi palát meghagyjuk és arra rakjuk rá az új tetőfedő anyagot. A második esetben a palatetőt lebontjuk és a szerkezetre rakjuk az új fedést.

Cseréptető felújítás

Ha olyan tetőt újítunk fel, ahol kerémiacseréppel vagy betoncseréppel oldották meg a tetőfedést, legtöbbször nem elég a régi fedést kicserélni. Általában szükség van tetőszerkezet cseréjére vagy megerősítésére is.

Bitumenes zsindely újítás

Ha a bitumenes zsindelytető még nincs nagyon rossz állapotban, akkor csak a hiányzó vagy hibás részeket szoktuk pótolni. Ha viszont az anyag már nagyon elöregedett akkor egy újabb réteget viszünk fel a tetőfelületre.

Lemeztető felújítás

Lemeztetők felújítása során általában trapézlemezes vagy rézlemezes fedésekkel szoktunk találkozni. Ezeknek a cseréje majdnem mindig problémamentesen és gördülékenyen zajlik.