Zetroof tetefőedés

Tetőfedés

A tetőfedésnél a legfontosabb szempont mindig az, hogy az adott tető csapadékálló, fagyálló és jó vízelvezető képességű legyen. Fontos továbbá, hogy képes legyen gátolni a tűz terjedését, könnyen lehessen javítani és megfeleljen minden lényeges biztonsági elvárásnak.

Zetroof tetefőedés

Zet cserepeslemez

Zetroof tetefőedés

Gerard tetőfedés

Cserép tetőfedés

A kerámia- vagy betoncserép tetőfedés az egyik legrégebbi és itthon a leggyakrabban alkalmazott technológia. Ennél a módszernél a cserepeket aljazta fektetjük, szorosan egymáshoz csatlakoztatva egyszeres, vagy dupla kivitelben. Az ilyen technológiával készült tetők élettartalma rendkívül hosszú, ezért sokan kedvelik. A mi munkáink többsége is ilyen tetőfedés.

Cseréplemez tetőfedés

A cseréplemezes tetőfedés egyik nagyon nagy előnye, hogy rendkívül költséghatékony. Az ilyen technológiával készült tetők ára lényegesen alacsonyabb, mint a hagyományos cseréptetőké. Éppen ezért ezt a tetőtípust manapság előszeretettel használják régi házak felújításánál és új házak építésénél egyaránt.

Trapézlemezes tetőfedés

A trapézlemezes tetőfedést elsősorban műhelyek, tárolók, garázsok vagy ipari épületek fedésére használjuk. Ennél a technológiánál a színes vagy horganyzott lemezeket fa vagy acél tartógerendákra erősítjük rá. A módszer előnyei az alacsony ár, a magas élettartam és a strapabíró képesség.

Állókorcos tetőfedés

Az állókorcos tetőfedést elsősorban nagy méretű felületek fedésére használják, kiugróan jó minősége miatt azonban nagyon elterjedt megoldássá vált az utóbbi időben. Ezzel a módszerrel szinte bármilyen felület tetőfedése megoldható.

Bitumenes zsindely fedés

A bitumenes zsindely, ahogy az a nevében is található, egy speciális hordozórétegre felvitt bitumenből készült öntapadó tetőfedő anyag. A módszer nagyon népszerű, hiszen sok esetben jobb megoldásnak bizonyul mint más tetőfedő anyagok. A bitumenes zsindely gazdaságos, könnyű, praktikus, ellenálló, könnyen felhelyezhető és nagy választékban elérhető.