Zetroof tetefőedés

Olvasson rólunk

A családom mindig is az építőiparban dolgozott így számomra sem volt kérdés, hogy ezen a területen szeretnék elhelyezkedni. Mivel a különböző építőipari szakmák közül a tetőfedés állt hozzám a legközelebb magától értetődőnek tűnt, hogy én is ezt a szakmát válasszam.

Már több mint 18 éve foglalkozom tetőfedéssel, tetőfelújítással és bádogos munkákkal, így az évek alatt számtalan lehetőségem volt bizonyítani a szaktudásom és a hozzáértésem. Az általam alapított cég referenciái között számtalan családi ház, társasház és ipari épület is megtalálható, melyek közül mindegyikre egytől egyig büszke vagyok. Jó arra gondolni, hogy számtalan család akár évtizedekig és élvezheti a munkám végeredményét.

Zetroof-tetofedes-rolunk
+ 0
Családi ház tetőfedése
+ 0
Ipari épület tetőfedése

Zetroof tetefőedés

Miért minket válasszon?

Szakértelem

Szakmai tudásunkat állandóan fejlesztjük, hogy mindig tisztába legyünk a legújabb és legjobb anyagokkal, technológiákkal.

Tapasztalat

Cégünk több mint 18 év tapasztalattal rendelkezik a tetőfedés, tetőfelújítás és a bádogos munkák területén.

Garancia

Mindig a legjobb minőségű anyagokra és munkavégzésre törekszünk, ezért munkáinkra bátran vállalunk garanciát.

Csapatmunka

Csapatunk tagjai 2003 óta folyamatosan együtt dolgoznak, így a gördülékeny kivitelezés minden esetben garantált.

Zetroof tetefőedés

Rólunk mondták

Gáborékat szoktuk ajánlani mikor ügyfeleink tetőfedőt keres, mert tudjuk, hogy megbízhatóak és jó áron dolgoznak. Szívesen dolgozunk velük a későbbiekben is.
Halicska István
épitész
Állandóan úton vagyok, így nem tudtam figyelemmel követni a munkálatokat. De mikor hazaértem megnyugodva tapasztaltam, hogy minden a tervek szerint alakul.
Marics Antal
fuvarozó
Gábor nagyon köszönöm a gyors munkátokat. Rettentően aggódtam, hogy az esőzések beállta előtt nem lesz a fejünk felett tető, de végül megnyugodtam, minden tökéletes lesz.
Verdes Emil
vállalkozó